Sigrid Kindercoach 

Haarlem
 

Het mooiste en leukste dat je kunt worden is jezelf!

 

Kindercoaching:

Verschillende oorzaken kunnen ertoe leiden dat je kind niet zo lekker in zijn vel zit. Vaak zijn er al meerdere manieren geprobeerd om het gedrag te laten veranderen. Hoewel het voor de hand ligt om te focussen op de problemen, is het vaak effectiever om aandacht te besteden aan de dingen die wel goed gaan.

Soms ben je als ouder niet altijd de juiste persoon om je kind te kunnen helpen. Samen kunnen we kijken wat het kind nodig heeft om weer goed in zijn vel te zitten. Ik wil op zoek naar de kwaliteiten van het kind en ga hier dan verder met het kind mee aan de slag.

Door extra aandacht, creativiteit, spelletjes, beweging, rollenspel, tekenen, of andere manieren die bij jouw kind horen zetten we het kind weer terug in zijn kracht.

De hulp die ik bied is kortdurend. Meestal is een sessie van 6 keer (1 uur) al voldoende om het kind te helpen. Vaak krijgt het kind weer een positief zelfbeeld en kan het zich weer prettig verder ontwikkelen.

Aan het eind van de begeleiding volgt er een gesprek met de ouders over wat ik met het kind bereikt heb.

Wie ben ik? 

Ik ben Sigrid de Graaf. Ik heb 20 jaar ervaring in het basisonderwijs en het speciaal onderwijs. Zelf heb ik een gezin met twee kinderen op de basisschool en het voortgezet onderwijs. Sinds januari 2013 ben ik met veel plezier werkzaam op de Bos en Vaartschool waar ik les geef aan groep 1 en 2. 

Ik ben mij in kindercoaching gaan verdiepen, omdat ik meer wilde weten over hoe ik het probleemgedrag van een kind kan veranderen. Voor mij is het belangrijk dat kinderen goed in hun vel zitten en met plezier naar school gaan. Dit is naar mijn overtuiging een van de belangrijkste voorwaarden om zich op alle gebieden goed te kunnen ontwikkelen en te leren op zijn of haar niveau.

In 1995 heb ik de PABO in Haarlem afgerond. En in 2015 heb ik de tweejarige kindercoach opleiding van In Holland in Alkmaar afgerond. 

Indien u vragen of interesse heeft in een kindercoachingstraject dan ben ik bereikbaar op:

sigriddegraaf@hotmail.com

06-18156375

Haarlem